Cazare ponton la Roșu pentru o partida de pescuit

  • pachete turistice delta dunarii oferte 1 mai ponton
  • 20170826_115722
  • 20160803_074407
  • PESCUIT LA STIUCA DELTA
  • 20160820_081631
  • 8 delta 023 – Copy
  • nave

Informare oferta cazare la Rosu pentru primăvara -toamna 2018 si primavara 2019 pescuit la stiuca si crap zona Rosu-Rosulet  servicii de cazare pe hotel plutitor stationat pe Canalul Roșu.

Hotelurile  plutitoare/pontonele la  ,,Roșu” vor fi amplasate începând cu 15 februarie – 10 aprilie 2018 – 01 noiembrie–15 decembrie 2018 și 15 februarie – 10 aprilie 2019 în imediata apropiere a lacurilor Puiu – Roșu – Roșuleț.

Zona este recunoscută ca fiind cea mai renumită din Delta Dunării, pescuitul aici fiind o adevarată provocare ( canalul Puiu – Roșu pentru pescuit la crap și lacurile Lumina – Roșu – Puiuleț, Potcoava, Rosulet pescuit la știuca ). Posibilitățile de relaxare sunt diverse : de la pescuit la știucă, pescuit la crap ,pescuit la șalău, plimbare prin deltă cu barcile.

Zona cu cele mai frumoase partide de pescuit pe care le-am trăit an de an aici, unde pești nu duc lipsă de hrană, porumbul fiind aruncat la discreție. Capturile de crap ce cântăreau aproape 14 kg și somotei, știuca, șalăul, roșioară, carasul, plătica, bibanul și ei prezenți aproape tot timpul zilei, deoarece apa este destul de adâncă în anumite locuri cu praguri și agățături dar cu rezultate bune.

            Localizare

     Locaţia pentru această ofertă a Hotelului Anda va fi: Canalul Roșu, la aproximativ 11 km de Sulina şi 55 km de Localitatea Murighiol. La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit.

           Bucătărie

    Hotelul deţine un restaurant modern, cu o capacitate de 18 de locuri, dotat cu aer condiţionat, televizor plasmă. Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare.

Calitatea preparatelor culinare pregătite aici constă în prospeţimea peştelui şi a legumelor folosite. În bucătăria Hotelului Plutitor Anda se pregătesc mâncăruri specifice Deltei Dunării, făcute de un bucătar iscusit, după reţete culinare autohtone.

Pentru vizitatorii care nu consumă preparate din peşte se vor pregăti, la cerere, preparate din pui, vită sau porc.

Oferta prețuri speciale pentru toamnă – primăvară la:

          Pachet 1

Cazare – 150 lei/persoană/zi (mic dejun inclus)

Transfer dus/întors – 150 lei/persoană de la Murighiol, 50 lei/persoană de la Sulina

         Pachet 2

Cazare – 300 lei/persoană/zi, full board (toate mesele incluse), transfer gratuit de la Murighiol.

         Suplimentar

Închiriere bărci – Laguna 480/15 sau 20 CP – 150 lei/barcă/zi, benzină inclusă (un rezervor 10 litri) pentru turiștii cu permis de navigație sau 300 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri).

       *Pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil pentru minimum două persone şi trei zile de cazare.