Cazare ponton la Roșu 2020-Delta Dunarii,pescuit la stiuca si crap

  • Cazare ponton dormitor la Rosu
  • cazare ponton pescuit lacul rosu delta dunarii
  • Oferta cazare ponton  la rosu Delta Dunarii in regim All Inclusive
  • pescuit la stica la rosu rosulet
Oferta cazare la Rosu pe ponton dormitor pentru pescari de stiuca si crap incepand primăvara -toamna 2020 si primavara 2021 pescuit la stiuca si crap zona Rosu-Rosulet servicii de cazare pe ponton dormitor, stationat pe Canalul Roșu.
Hotelurile plutitoare/pontonele dormitor “Cazare ponton dormitor la Rosuvor fi amplasate începând cu 15 februarie – 10 aprilie 2020  apoi de la  01 noiembrie–15 decembrie 2020 și 15 februarie – 10 aprilie 2021 în imediata apropiere la Roșu
Zona Rosu este recunoscută ca fiind cea mai renumită din Delta Dunării pentru pescuitul la stiuca si crap  aici fiind o adevarată provocare ( canalul Puiu–Roșu pentru pescuit la crap și lacurile Lumina – Roșu – Puiuleț, Potcoava, Rosulet pescuit la știuca ).
Posibilitățile de relaxare sunt diverse : de la pescuit la știucă, pescuit la crap ,pescuit la șalău, plimbare prin deltă cu barcile.
Zona Rosu si Rosulet cu cele mai frumoase partide de pescuit pe care le-am trăit an de an aici, unde pești nu duc lipsă de hrană, porumbul fiind aruncat la discreție.
Capturile de crap ce cântăreau aproape 14 kg și somotei, știuca, șalăul, roșioară, carasul, plătica, bibanul și ei prezenți aproape tot timpul zilei, deoarece apa este destul de adâncă în anumite locuri cu praguri și agățături dar cu rezultate bune.
Localizare
Locaţia pentru această ofertă a Hotelului Anda va fi: Canalul Roșu, la aproximativ 11 km de Sulina şi 55 km de Localitatea Murighiol. La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit.

Bucătărie

Hotelul deţine un restaurant modern, cu o capacitate de 18 de locuri, dotat cu aer condiţionat, televizor plasmă. Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare.
Calitatea preparatelor culinare pregătite aici constă în prospeţimea peştelui şi a legumelor folosite.

În bucătăria Hotelului Plutitor Anda se pregătesc mâncăruri specifice Deltei Dunării, făcute de un bucătar iscusit, după reţete culinare autohtone.

Pentru vizitatorii care nu consumă preparate din peşte se vor pregăti, la cerere, preparate din pui, vită sau porc.
Oferta prețuri speciale pentru toamnă – primăvară la:

Pachet 1

Cazare180 lei/persoană/zi (mic dejun inclus)

Transfer dus/întors150 lei/persoană de la Murighiol minim 6 pers
–    50 lei/persoană de la Sulina minim  4 pers

Pachet 2

Cazare300 lei/persoană/zi, full board (toate mesele incluse), transfer gratuit de la Murighiol minim 6 pers

Suplimentar

Închiriere bărci – Romcraft 480/15 sau 20 CP – 150 lei/barcă/zi, benzină inclusă (un rezervor 10 litri) pentru turiștii cu permis de barca sau 300 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri).

*Pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil pentru minimum două persone şi trei zile de cazare.

HOTEL PLUTITOR CAZARE PENTRU PESCARI DE CRAP SI STIUCA SAU SOMN SI SALAU