Rezervă acum vacanța în Delta Dunării 2018,Profită de reducerile Early Booking pană la 20%

 • Turism Delta-11
 • hotel plutotor in delta
 • seara pe hotel plutitor la taifas
 • Excursii Delta Dunarii-43
 • Excursii Delta Dunarii-30
 • 35.excursii la Letea pe canal magearu cu barca
 • pelicani in delta
Dacă doriţi o vacanţă completă cu reduceri de pana la 20% in cadrul uni sejur pe un hotel plutitor, care face trasee prin Delta Dunării, vă oferim mai multe opţiuni de petrecere a timpului, de la plimbări cu bărcile cu motor, la pescuit şi privitul păsărilor – birdwatching. În plus, veţi avea parte şi de meniuri tradiţionale cu peşte, specifice zonei.
LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 

 • agrement bărci cu motor și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea+combustibili inclusi
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 15 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

Excursiile se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi / marinari care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte pasionati de Delta Dunarii.

 

 

1Vă oferim un pachet turistic de nerefuzat: 4 zile/3 nopti pentru toata luna IULIE, la numai 890 lei / persoană +tva 9%!!!  grup 18  persoane/hotel plutitor.  Preţul include loc în cameră dublă, pensiune completă ( 70 % preparate din peşte), apă minerala,plata cafea, barci cu motor + combustibil inclus.
Vă invităm în fiecare zi la plimbări cu ambarcaţiile noastre pe canalele înguste, în zonele cele mai sălbatice din Rezervaţie si vă punem la dispoziţie tot ce vă trebuie pentru partide de pescuit ori birdwatching. Pentru mai multe imagini foto,video dați clic pe link
Venim astfel în întâmpinarea celor care vor să trăiască experienţa unei croaziere pe un hotel plutitor dar nu se pot constitui într-un grup de mai multe persoane.
Această ofertă se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie individual, în limita locurilor disponibile. Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe aceaste pagină http://deltă.ro/ro/sejur-de-4-zile-%C3%AEn-delta-dun%C4%83rii-cu-%C3%AEnscrieri-individuale
Dacă se vor strange mai mulţi doritori, se va mai organiza o plecare în urmatorul weekend sau va vom pune la dispozitie si al doilea hotel plutitor.
Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Caraorman. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei.
Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
Se va înnopta în acest loc.

2

Ziua 2

Dimineața, după ce veți servi micul dejul, veți pleca cu barca într-o plimbare canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
In functie de cotele apelor Dunarii precum si in functie de informatiile proaspete pe care le avem despre locurile pe care se hranesc grupuri mari de pasari vom alege traseul cel mai bun in fiecare zi. O parte din pasarile ce cuibaresc vara aici incep a veni in Delta, le putem vedea adunate in stoluri mari ce se hranesc intens pregatindu-se pentru imperechere. O parte din pasarile nordice ce migreaza pe aici deja sunt prezente, putem vedea chira mare, egrete, starci etc. Pelicanii vin deja in Delta hranindu-se pentru perioada de clocire si nuferi ce sunt deja infloriri dupa repausul de iarna.
  Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz după care vă veți continua plimbarea vizitând lacul  Bogdaproste  si Trei Iezere într-o plimbare de aproximativ 4 ore.
Plimbarea se va sfârși odată cu ambarcarea pe navă. Aceasta se va îndrepta spre localitatea Mila 23 unde vom putea vizita satul si alte obiecteve turistice. Dupa plimbare ne vom intoarce la Hotelul Plutitor pentru cina, unde vom servi preparate specific Deltei Dunarii (din pește) si vom innopta aici.

3

Ziua 3

Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o vizită pe Lacul Ligheanca, loc unde veți ajunge cu barca cu motor, vizitând și jepsile din împrejurimi. Această plimbare va dura aproximativ 4 ore și va include și vizitarea lacului  Văcaru, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit. În jurul orei 14:00 vă veți întoarce la bordul navei pentru a lua masa de prânz.
Nava se va îndrepta, pe canalul Șontea și canalul Ogluța, către lacul Fortuna. Acest lac  adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.
După o mica plimbare pe jepsile de la Fortuna ve-ți reveni pe navă pentru a lua masa de seară în timp ce navele se vor deplasa, pe canalul Șontea, către lacul Băclăneștii Mari.

4

Ziua 4

Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Șontea, spre lacul Nebunu, lac ce adapostește un peisaj mirific din ținutul deltaic.
După luarea mesei de prânz, nava se va deplasa pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.

Informatii utile pentru un sejur in Delta:

  –Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde, cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
  Observatii:
Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
– Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
– Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)- Transferuri la cerere
– Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5 lei per litru