Excursii in Delta Dunarii cu Turismdelta – Excursii barci rapide in Delta Dunarii

  • excursii barci rapide din tulcea
  • inchiriere-barci-delta-dunarii-017
Tarife barci rapide Excursii barci rapide si inchirieri. * Pretul excursiilor este valabil pentru plecarea din Tulcea.Preluare cu barcile din Tulcea  spre Crisan sau alta destinatie turistica din Delta Dunarii.

Acesul in inima Deltei Dunarii se poate face doar cu mijloacele de transport pe apa asa ca noi asiguram excursii in Delta Dunarii – un transport rapid de pasageri la ore stabilite de comun acord pentru orice tip de serviciu ,transferuri in Delta,plimbari in Delta cu rapide,inchirieri rapide pentru interes serviciu

Barca
Barca cu care veti merge in Delta este o barca inchisa (parbriz + prelata), dotata cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Este foarte curata si este folosita numai pentru turism. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Barca este acoperita cu prelata ce poate fi ridicata in zilele frumoase sau poate fi inchisa partial (umbrar) in zilele foarte insorite sau inchisa complet in caz de ploaie sau vreme rea. Este o barca perfecta pentru zilele reci de primavara devreme si toamna tarzie.
Excursia

Practic, intr-o excursie de o zi aveti posibilitatea sa vedeti o buna parte din Delta Dunarii, sa simtiti pulsul acestei zone rupte de lume, sa mancati un pranz traditional pescaresc, sa vedeti un colt de natura unic in lume.
Viteza noastra de deplasare este de cca 40 km/h, barca este destinata deplasarilor rapide, cu cateva persoane.

Grup privat = veti avea ambarcatia la dispozitie doar pentru grupul dvs.

Aceasta excursie se organizeaza pentru fiecare grup in parte, pretul per persoana din tabelul de mai jos se refera la numarul de persoane din grupul dvs.

Nr. persoane Pret / cursa
2 – 6 pers 850 + benzina
7 -12 pers 1250 + benzina

Pretul este per excursie (o barca) si este exprimat in LEI (RON).
In functie de perioada si numarul excursiilor pretul se poate negocia.
Pretul se stabileste si in functie de ambarcatiunea pe care o alegeti.