Oferta 1 Mai 2018 in Delta Dunarii -4 zile cu prieteni in Delta

 • oferte 1 mai delta
 • Delta Dunarii-10
 • Delta Aerial-hotel plutitor
 • Inchirieri ambarcatiuni in Delta Dunarii pentru grupuri mici sau mari de persoane
 • stiuca umpluta
 • IMG_8888
 • La masa cu invitatii pe Hotelul Plutitor
Oferta a fost lansata  pentru cei ce își doresc să își petreacă mini vacanța de 1 Mai într-un cadru natural plin de tradiții. Prinde oferta si ia-ti gasca in Delta Dunarii pe hotel plutitor Anda.

Aceasta oferta se adresează atât grupurilor de 18 sau 32 de persoane Programul se va desfășura de pe data de 28 aprilie până pe data de 1 Mai 2018 . Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi + combustibili), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.
Pentru acest pachet turistic vă propunem un traseu de 4 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita zona Crișan,Caraorman, Mila 23 și multe alte lacuri Bogdaproste ,Trei Iezere,frtuna,Baclanesti cat și canale

Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere 10% 1 Mai 2018 oin Delta Dunarii
10 % reducere pentru rezervările efectuate până în data de 01 aprilie. 
Nr Persoane / Grup Preț fără discount Preț cu discount Moneda Unitate / Perioada
18 36 1050 945 Lei Persoana / sejur
16 32 1120 1000 Lei Persoana / sejur
14 28 1350 1215 Lei Persoana / sejur
12 24 1580 1420 Lei Persoana / sejur
10 20 2100 1890 Lei Persoana / sejur

    Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 9%
Notă: Se pot achita serviciile turistice și cu tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 • agrement bărci cu motor și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră, plimbari în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea+combustibili inclusi
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 18 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

   Excursiile incluse in cadrul acestei oferte de 1 Mai se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi / marinari care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte pasionati de Delta Dunarii.

 

1

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

 Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către zona Crișan, ajungând în apropierea lacului Iacob. Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 5 ore, timp în care puteți admira frumusețile deltei. Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii după placul dumneavoastră, la bordul navei. Puteți opta între o seară cu muzică și dans sau un moment liniștit și relaxat în mijlocul naturii.
Se va înnopta în acest loc.

2

Ziua 2

 Dimineața, după ce veți servi micul dejun, veți pleca cu barca într-o plimbare pe canale vizitând lacul Cuibul cu Lebede (loc în care se poate pescui la crap și știucă), canalul Litcov (loc în care se poate pescui la crap) și lacurile Isac și Isaccel (loc în care se poate pescui la știucă).
Veți reveni la bordul navei pentru a lua masa de prânz. După servirea mesei veți continua plimbarea cu barca, timp de 4 ore, vizitând gruparea de lacuri Bogdaproste, , Trei Iezere și Lacul Lung.
Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.
Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal facând legatura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la o partidă de pescuit.
O dată întorși pe navă, aceasta se va deplasa către localitatea Mila 23 unde veți ajunge seara. Restul serii îl puteți petrece cu diferite activități pe placul dumneavoastră. Putem organiza o seară distractivă cu muzică și dans.
Se va înnopta în acest loc.

3

Ziua 3

 Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o vizită în satul Mila 23, loc unde veți ajunge cu barca cu motor, vizitând și lacurile din împrejurimi. Această plimbare va dura aproximativ 4 ore și va include și vizitarea lacurilor Ligheanca și Văcarul, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit. În jurul orei 14:00 vă veți întoarce la bordul navei pentru a lua masa de prânz. Nava se va îndrepta, pe canalul Șontea și canalul Ogluța, către lacul Furtuna. Acest la adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. Aici vom acosta la mal și vom pregăti atât borșul pescăresc cât și alte preparate specifice din pește, inclusive captura turiștilor.

4

Ziua 4

Dimineata, dupa servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.  

NOTA: ora plecarii navelor din Tulcea va fi discutata de comun acord cu grupul existand posibilitatea serviri dejunului pe nave.

Informatii necesare :
Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in   Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde ,cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

  Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor.
  Observatii:
– Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
– Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
– Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)
– Transferuri la cerere

   Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei nu se ridica mai mult de 5 lei per litru