Oferta Revelion 2019-2020 Delta Dunarii

4z-3n
  • Revelion Delta Dunarii Hotel Plutitor Delta ANDA 1 SI ANDA 2
  • Delta Dunarii-15
  • Delta Dunarii-14
  • Delta Dunarii-13
  • Delta Dunarii-2
  • orasul_sulina_judetul_tulcea
  • hotel plutitor anda pe sfantu gheorghe
Revelion Delta Dunarii 2019-2020. OFERTA REVELION 2019!!! … O croaziera in Delta Dunarii, este o experienta extraordinara si de neuitat, peisajele mirifice va vor incanta sufletul. … mai bun gust; Activitati la libera alegere: amatorii de pescuit vor fi indrumati catre locurile de pescuit

Revelion Delta Dunarii pe timp de iarna  este o experienta extraordinara si de neuitat, peisajele mirifice va vor incanta sufletul. Relaxarea poate fi totala la bordul unui hotel plutitor ce naviga pe timp de iarna .

Daca avem norocul ca sa nu bata vantu prea tare sa nu avem sloiuri sa mai prindem si cateva stiuci ,vom fi beneficiari unei vacante de neuitat pe timp de iarna

                                  PROGRAM DE REVELION IN CROAZIERA PRIN DELTA DUNARII 2019-2020

                                                     Hoteluri plutitore ANDA 1 – 4* SI ANDA 2 – 4*+

Ei bine, cel mai important atu este faptul ca hotelurile plutitoare se pot deplasa in mijlocul naturii; practic mutam dormitorul, restaurantul si terasa unde ne place mai mult iar daca va veti trezi cu o alta priveliste in fata decat cea cu care v-ati obisnuit, sa nu fiti surprinsi: in mod sigur ati plutit si va indreptati spre alte lacuri sau canale.

Acestea sunt doar o parte din motivele pentru care am dezvoltat aceste hoteluri plutitoare si nu am optat pentru hoteluri statice terestre.

Majoritatea turistilor viziteaza Delta Dunarii vara, dar putinI stiu cat este de spectaculoasa si in timpul iernii.O excursie pe timp de iarna ,poate fi o experienta extraordinara si de neuitat.

Relaxarea poate fi totala la bordul unui Hotel Plutitor ce aluneca usor pe canalele marginite de stuful galben, printre sutele de pasari sosite la iernat. Chiar daca este frig , vinul fiert va va incalzi corpul, iar peisajele mirifice va vor incanta sufletul.

Va propunem  Revelion 2019-2020 ,in care veti cunoaste un alt mod de viata si distractie la bordul navelor noastre.

Pret sejur : 290 euro /persoana sejur valabil pentru grup de 18 si/sau 36 pers cazate pe unu sau doua hoteluri plutitoare.

Hoteluri plutitoare Anda 1 si Anda 2
Tulcea dana Tulco 

1

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Primirea oaspetilor cu tuica fiarta si aperitive compuse din : scrumbie afumata/marinata, tarte cu icre de stiu ca si ceapa rosie , toate asortate cu muzica ruseasca.
Cazarea oapetilor si plecarea hotelului in prima zi de croaziera.In timp ce hotelul va cobora pe Canalul Sulina, oaspetilor li se va aduce la cunostinta instructajul de bord si vor fi cazati.
In timp ce turistii vor servi pranzul, hotelul plutitor va naviga pe langa localitatile Partizani, Maliuc, Vulturu, Gorgova, Crisan , unde vom innopta si vom pregati organizarea unui gratar cu foc de tabara.
Servirea cinei la lumina focului de tabara: mititei, carnaciori oltenesti, pastrama, cartofi copti, legume coapte,toate condimentate cu mult vin fiert .
Petrecerea va continua in salonul hotelului unde oaspetilor li se va organiza un concurs karaoke

2

Ziua 2

Dupa servirea micului dejun, va reincepe calatoria spre inima Deltei, hotelul plutitor indreptandu-se spre Mila 23, leaganul copilariei lui Ivan Patzaichin.
Amatorii de pescuit vor fi indrumati de catre ghidul nostru spre locurile de pescuit special amenajate.Doritorii de plimbare vor fi invitati sa viziteze manastirea Stipoc .Pe tot parcursul excursiei se va servi la bordul salupei, tuica si vin fiert absolut necesare pentru incalzirea corpului.Cat despre suflet……natura va avea grija sa-l imbogateasca.
Dupa servirea pranzului ,invitatii vor participa la taierea traditionala a porcului, bineinteles cu pregatirea renumitei ”pomana a porcului”.Participarea este obligatorie!!!
Vor urma ultimele pregatiri ale cinei festive.

3

Ziua 3

Servirea micului dejun si continuarea calatoriei spre inima Deltei.
Vizitarea canalului Sontea, lacului Fortuna ,unde ne vom opri la pescuitul stiucii.Vizitarea lacului Nebunu.
Servirea pranzului din care nu va lipsi ciorba de potroace cu taitei de casa , zeama de varza murata si vestita placinta cu ravase .
Organizarea corcursului de pescuit de biban si stiuca.Castigatorului i se va acorda intreaga prada si titlul de “MAESTRU PESCAR 2018-2019”.Cei care nu vor fi interesati de pescuit pot vizita zonele Olguta, Razboinita si Vacaru.Servirea cinei.
Organizarea seratei karaoke.Toti turistii sunt invitati sa cante cat ii tin bojocii.

4

Ziua 4

Servirea micului dejun.
Continuarea croazierei pe canal Sireasa, canal 36, mila 35 , Dunare.
Sosirea in portul Tulcea.

Din pacate este ziua in care ne vom lua “ La revedere!” de la Delta.
Cu speranta ca va vom ajuta sa descoperiti ca Delta poate fi frumoasa oricand, iar bucataria traditionala ,a carei lider este vestitul bors de peste , facut din apa de Dunare si cel putin 4 feluri de peste , nu va va dezamagi.Personalul Hotelurilor Plutitoare ANDA 1 SI ANDA 2 va asteapta la bordul navelor!

     Informatii necesare :
Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in   Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde ,cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

  Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
  Observatii:
– Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
– Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
– Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)
– Transferuri cu rapidele la cerere
– Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5 lei per litru