Oferta Paste 2018 in Delta Dunarii-6 zile

 • navigand pe dunare cu hotel plutitor
 • Salon 2
 • Camera Anda1
 • seara distractiva pe hotelul plutitor
 • excursii la Letea pe canal magearu cu barca
 • Anda Hoteluri Plutitoare in vacanta pe Dunare
 • Salon 3

                                                Oferta sejur Paste 2018 Rezerva acum si platesti cu 20% mai putin

Pentru că știm că sărbătorile de Paste 2018 se petrec cel mai bine alături de cei dragi, am lansat o ofertă specială numai pentru dumneavoastră. Va oferim o excursie în Delta Dunării cu petrecerea sfintei sărbători în inima tradițiilor lipovenești.                                .

Această oferta de Paste se adresează grupurilor de minim 12 sau 24 de persoane (pe un ponton sau două). Programul cât și data plecării sunt flexibile în funcție de preferințele grupului.

O excursie făcută primăvara vă oferă o imagine unică a deltei. Este singura perioadă din an când puteți vedea la un loc și păsările ce au iernat aici și cele venit pentru cuibărit. Tot în această perioadă păsările sunt pregătite pentru sezonul de împerechere ceea ce înseamnă că masculii vor avea un penaj foarte bogat și colorat. Veți întâlni și un spectacol veritabil de prins pește dat de către pelicanii flămânzi. Toate aceste minunății sunt în ton cu explozia naturii, de un verde crud, presărată cu flori de primăvară.

În plus, numai în această perioadă, veți avea ocazia să asistați la slujba de înviere de la Biserica Lipovenească, descoperind tradițiile din această zonă. În Duminca Paștelui puteți vizita mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și puteți lua parte la slujba de dimineață. Masa de Paște, plină cu produse tradiționale, se va lua la bord, într-un cadru festiv, în mijlocul naturii.

Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și masă – 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor pe canale și lacuri și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.

Pentru acest pachet vă propunem un traseu de 6 zile pe brațul Sulina unde puteți vizita orașul Sulina, satul și pădurea Letea, satul Mila 23 cu Biserica Lipovenească, mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc și multe alte lacuri și canale. Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link   

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere 20% sarbatori Pascale  2018 in Delta Dunarii

Nr Persoane / Grup Preț fără discount Preț cu discount Moneda Unitate / Perioada
18 36 1870 1500 Lei Persoana / sejur
16 32 1950 1550 Lei Persoana / sejur
14 28 2100 1700 Lei Persoana / sejur
12 24 2500 2000 Lei Persoana / sejur
10 20 3000 2450 Lei Persoana / sejur

Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoana
Tarifele nu includ tva 9%
  Nota: se poate achita serviciile turistice si cu tichete de vacanta
(Edenred
,Cheque Vacances, Sodexo)

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 • agrement bărci cu motor și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră,excursii în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală,plata și cafea+combustibili
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 18 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

  Excursiile in Delta se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte
pasionati de Delta Dunarii. 

1

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmăpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către orașul Sulina.  Aici veți ajunge pe seară, drumul durând aproximativ 7ore. Nava va Acosta în portul turistic. Veți lua cina urmând să vă petreceți restul serii la bordul navei sau în oraș.
Se va înnopta în acest loc.

2

Ziua 2

Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei vizitând orașul Sulina.
Sulina este un important port fluvio-maritim, situat în partea de Est a Deltei Dunarii, pe țărmul de Vest al Mării Negre. Acest oras este situat la cea mai joasă altitudine din Romania, respectiv 3.5 m, la gura de vărsare a brațului Sulina în Marea Neagra.
Aici aveți posibilitatea să vizitați cimitirului vechi al orașului, farul vechi (Monument istoric, ce a fost construit în 1878. La vremea respectivă se afla în apropierea punctului de vărsare a Dunării în mare. Astazi se afla la peste 1,5 km de țărmul mării. Emite o lumină albă, fixă, vizibilă în nopțile senine pe o rază de 36 km. Lumina este plasată în focarul a 27 de oglinzi parabolice construite din metal lustruit), Farul Nou (Obiectiv de arhitectură laica, farul nou este o construcție modernă de 59 m înălțime. A fost construit în 1982 ca far maritim) și a Palatului Comisiei Europene a Dunării (Monument de arhitectură laică, construit în 1860 de Comisia Europeană a Dunării, în stil neoclasic.). Se poate opta pentru petrecerea timpului la plajă pe țărmul Mării Negre (Plaja are o lățime de circa 100 m, în descreștere spre sud și o lungime de circa 4.2 km. Nisipul are granulație fină. Plaja este dotată cu grupuri sanitare și dușuri și este situată la 2 km depărtare de oraș¬¬).
După vizitarea obiectivelor veți reveni pe navă, dupamiaza, pentrua lua masa de pranz. În continuarea zilei puteți petrece câteva ore relaxante pe plajă sau plimbându-vă prin împrejurimi.
Când veți reveni pe navă, aceasta va părăsi Sulina îndreptându-se către canalul Magearu, punctual de plecare, pentru a doua zi, spre pădurea Letea. Veți merge aproximativ 4 ore. La lăsarea serii nava va acosta pe canal și se va lua masa de seară. Restul serii se va desfașura după bunul plac și se va înnopta în acest loc.

3

Ziua 3

Dimineața, după servirea micului dejun, veți merge într-o plimbare cu barca, pe canalul Magearu, către localitatea Letea. Odata  ajunși la mal, veți vizita localitatea și pădurea Letea (zonă protejata de Rezervația Biosferei Deltei Dunării).
Pădurea Letea este situată în partea de nord a Deltei, la est de comuna C.A.Rosetti. Zona protejată cuprinde doar o parte din suprafața totala a pădurii, parte ce a fost pusă sub ocrotire înca din anul 1930 și devenită rezervație naturală începând cu 1938. Pădurea s-a dezvoltat sub forma unor fâșii late în spațiile dintre dunele de nisip și este formată din stejar de luncă, stejar brumăriu, plop alb, frasin de luncă și tei alb. O caracteristică a pădurii o constituie abundența de plante cațărătoare: vița sălbatică, hameiul, curpenul de pădure și nu în ultimul rând liana grecească, cea care dă pădurii un aspect mediteranean. Totodată, aici au fost identificate peste 2000 de specii de insecte, vipera de nisip, vulturul codalb, trei specii de soim, corbul, etc. Tot în această zonă se puteau întâlni renumiții cai sălbatici. Toate aceste specii de plante și animale, unele dintre ele foarte rare sau cu caracteristici deosebite, au facut ca această pădure să necesite o atenție deosebită pentru conservarea și păstrarea valorilor ei naturale.
Aici veți servi masa de prânz sub forma unui picnic la iarbă verde. Restul zilei îl puteți petrece în plimbări cu bărcile cu rame sau pescuind. Seara veți lua cina pe navă după care, în continuarea serii, puteți participa la concursul de dans artistic organizat pe terasa navei. Se va înnopta în acest loc.

4

Ziua 4

Dimineata, dupa servirea micului dejun, vă propunem o plimbare cu barca vizitând lacul Răducului, lacul Bogdaproste, gruparea de lacuri Trei Iezere și lacul Rădăcinos.
Lacul Trei Iezere prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. Aici aveți prilejul de a lua parte la un concurs de pescuit cu premii. Acest lac este renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsari.
 Aceasă plimbare va dura aproximativ 5 ore și se va sfârși în apropierea localității Mila 23 unde vă veți ambarca pe nave pentru a lua masa de prânz. Dupa masă puteți vizita satul Mila 23 și împrejurările acesteia, incluzând și vizitarea lacului Ligheanca și Văcarul, loc unde se poate organiza un concurs de pescuit.
Seara se va merge la Biserica Lipovenească din Mila 23 unde se va desfășura slujba de înviere. După ce se dă lumina vă puteți întoarce pe nava sau, cine dorește, poate să asiste la toată slujba. Ajunși la bord veți servi masa de Paște. Veți ciocni ouă roșii alături de un vin roșu și veți savura mielul, pregătit după rețeta casei, alături de brânză, legume și alte preparate tradiționale. În final, se va servi și desertul specific acestei sărbători, cozonac și pască.

5

Ziua 5

Veți servi masa pe la ora 11:00. Aceasta va consta într-un borș acru de miel și alte preparate specifice. După masă veți pleca spre mânăstirea Sfântului Atanasie de la Stipoc unde veți putea asista la slujba din prima zi de Paște. După slujbă vă veți continua plimbarea cu barca
 După această plimbare veți reveni pe navă iar acestea se vor deplasa, pe canalul Șontea, către lacul Băclăneștii Mari. Veți lua masa de seara aici și veți înnopta in acest loc.

6

Ziua 6: 

Dimineața, după servirea micului dejun, nava se va deplasa, pe canalul Sireasa și Canalul 36 spre Tulcea. Veți străbate o zonă de o rară frumusețe, cu stufăriș, nuferi, sălcii, ghioluri ce se deschid în ambele părți ale canalului adăpostind numeroase specii de păsări.
 Excursia dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge in portul Tulcea.