Vacante de Sf Ilie in Delta Dunarii 2018-sejur de grup

 • prin delta cu scotieni
 • Revelion Delta Dunarii Delta Dunarii-hoteluri plutitoare
 • Delta Aerial-4
 • 15.camera hotel – Copy
 • Excursii in DeltaDunarii pe Sf GheorgheExcursii in DeltaDunarii pe Sf GheorghePlimbare cu Hotelurile Plutitoare pe canalele din Delta
 • 20170617_094524 – Copy
 • 9.plimbare catamaran pe canal Delta (19)
 • pe canale cu catamaranul.preview
 • Inchirieri ambarcatiuni in Delta Dunarii pentru grupuri mici sau mari de persoane
 • 20170415_101507
Delta Dunarii : Oferta croaziera mini vacanta Delta de Sfant ILIE  în Delta Dunarii. Redus la numai 850 lei / persoană +tva 9%!!!  grup 18  persoane/hotel plutitor.

Am lansat această ofertă pentru cei ce își doresc să își petreacă ziua numelui in Delta Dunarii, un colt de natura divin care încântă prin autenticitate, liniste si asezari mirifice uitate de vreme. Un loc unic datorita naturii salbatice si a biodiversitatii, care creste in fiecare an cu circa 40 de metri, fiind astfel cel mai tanar pamant din Europa.

Pentru mai multe imagini foto, video clic pe link

Delta Dunarii este inclusa in patrimoniul UNESCO din 1991, fiind asadar oaza salbatica aflata la cateva ore distanta de Bucuresti, este cea mai buna alegere daca vrei sa evadezi din cotidian.

Descopera Delta Dunarii la inceputul verii, in plin sezon, cand poti vedea toate atractiile acestui paradis natural, unic in lume, cand toata vegetatia si pasarile sunt in toata splendoarea lor.

Pachetul acestei oferte include, pe lângă pensiune completă (cazare și 3 mese pe zi), plimbări cu barca cu motor,combustibili  inclusi, iar la servirea mesei pe un hotel plutitor în delta veti avea incluse si vinuri din partea casei, va veti mai bucura de vizitarea canalelor și a lacurilor și organizarea evenimentelor pentru petrecerea timpului.

Această oferta este deschisă înscrierilor, pentru a constitui un grup de 18 persoane, pentru datele de 20 – 23 iulie 2018

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere Sfântu Ilie  20178in Delta Dunarii

Nr Persoane / Grup Preț fără discount Preț cu discount Moneda Unitate / Perioada
18 36 1050 850 Lei Persoana / sejur
16 32 1120 960 Lei Persoana / sejur
14 28 1350 1100 Lei Persoana / sejur
12 24 1580 1300 Lei Persoana / sejur
10 20 1850 1530 Lei Persoana / sejur

Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 9%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

LOCUL DE PLECARE ȘI ÎNTOARCERE PORTUL TULCEA
TIMP DE ÎMBARCARE CU CEL PUȚIN 30 DE MINUTE ÎNAINTE
SERVICII INCLUSE
 

 • agrement bărci cu motor  și echipamentele aferente
 • asistență turistică specializată și ghizi calificați în pescuit sportiv
 • observarea păsărilor sălbatice de apă sau de zăvoi
 • ustensile pescuit precum undițe și lansete pentru pescuit
 • agrement – bărci cu rame prin zone și liniștite
 • cazare pe Hoteluri Plutitoare clasificate la 4 stele
 • sejur,croazieră în Delta Dunării și pe canalele Deltei
 • apă minerală și cafea
 • pensiune completă  – preparate tradiționale specifice Deltei Dunării, dar se poate și cu un picnic pe malul apei
NOT INCLUDED
 • parcarea masinilor in parcare private 15 lei zi /masina
 • transport cu mașina din satul Letea până în pădure și retur
 • bărci cu motor și șalupe rapide pentru transferuri la orice destinație din Deltă
 • asigurare medicală pe toată durata excursiei în Deltă
 • momeli pescuit, năluci și alte momeli pentru pescuit: nadă și boiles pentru crap, voblere și linguri pentru răpitori
 • taxe A.R.B.D.D –Tulcea + taxa pescuit http://www.ddbra.ro/activitati/permise-online
 • băuturile alcoolice – pot fi cumpărate de la barul hotelului
 • program artistic de cântece și dansuri lipovenești

INFO:

Acest program este valabil pentru grupuri de 18 – 36 de persoane.

Datele de plecare și datele de sosire sunt fixate de către grup.

Programul poate fi personalizat la cerere.

   Excursiile in Delta se fac cu o barci deschise, foarte sigure, stabile, adaptata numarului de persoane din grup,insotiti de ghizi care sunt si membri echipajului de pe nave  Personalul navelor sunt buni cunoscatori al acestor locuri, si naturii din Delta Dunarii, si sunt foarte
pasionati de Delta Dunarii.

1

Ziua 1: Plecare din Portul Tulcea

Excursia dumneavoastră va incepe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmăpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma iar apoi vă va conduce către camerele de cazare.
După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea urmand traseul prestabilit pentru a ajunge in inima Deltei Dunarii in timp ce dumneavoastra la masa de pranz veti degusta preparatele gastronomice dobrogene si veti putea admira peisajele de pe Bratul Sulina timp de cca 4 ore.-6 ore.
Odata ajunsi pe Dunarea Veche in apropierea localitatii Crisan dupa ce se va servi masa de seara putem incepe pregatirile unei seri pe placul dumneavoastra unde aveti optiunile unui moment linistit si odihnitor in mijlocul naturii sau o serata cu muzica si diferite elemente distractive (la propunerea noastra sau a dumneavoastra).

2

Ziua 2

Dupa servirea micului dejun programul acestei zile poate fi organizat in functie de preferintele turistilor care vor avea ca optiuni : o plimbare foarte placuta cu barcile cu motor pe lacuri si canale (conform traseului propus pentru aceasta zi) sau o partida de pescuit pe Dunearea Veche in apropierea hotelurilor plutitoare.
   In functie de numarul persoanelor care vor opta pentru o plimbare cu barcile cu motor, punctul de reintalnire pentru masa de pranz, poate fi acelasi cu cel de plecare sau Hotelurile plutitoare se pot deplasa intre timp catre Mila 23 unde dupa servirea pranzului va propunem o vizita satului de pescari Mila 23.
   In timp ce hotelurile se deplaseaza pe Canalul Sontea pentru a innopta pe Lacul Fortuna ziua poate continua cu odihna dupa masa sau cu plimbare cu barcile cu motor pe lacurile Ligheanca si Vacaru’ intampinand hotelurile plutitoare pentru a lua cina .
   Seara poate continua cu un gratar pe malul Lacului Fortuna, un foc de tabara, sau o partida de pescuit la stiuca si biban.

3

Ziua 3

 Dupa servirea micului dejun timpul poate fi petrecut la pescuit pe lacurile Fortuna si Baclanesti (unde va puteti plimba cu banana, inota sau sky nautic). De altfel se poate opta pentru o excursie pe lacuri si canale conform programului stabilit pentru aceasta zi dupa care ne vom reintalni la hotelurile plutitoare pentru a servi masa de pranz in timp ce ne vom deplasa pe canalul Sontea catre lacul Nebunu pentru a ne bucura din plin de o ultima seara care va incepe in forta cu o cina festiva (delicatese culinare) urmata de o petrecere de ramas bun.

4

Ziua 4

 In timp ce servim micul dejun, hotelurile plutitoare se vor deplasa pe canalurile Sireasa si 36 cu destinatia Portul Turistic Tulcea, unde se va face debarcarea turistilor.

    Informatii utile:

Hotelurile ofera pensiune completa si bucatarie traditionala din Delta Dunarii; meniuri 70% preparate din peste, combinate cu legume si fructe proaspete, lapte, oua, carne; in meniuri: ciorba de peste, saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre de crap, icre de stiuca, pui de balta, scrumbii la gratar;
Sa intelegeti mai bine practic fiecare dintre aceste nave ce apartin flotei noastre (au lungime de 32 metri latime de 6 metri pe 3 nivele si fiecare nava este deservita de 4-6 pers pe functii -marinari ,capitan ,sef mecanic ,bucatar si ospatar,barcagii) ganditi-va ca e o casa plutitoare pe 3 nivele o iei din Tulcea pleci in croaziera in Delta ,te opresti unde vrei , la gura lacurilor sau pe canalele din Delta ,pleci cu barcutele prin toate jepsile dupa pasari sau la pescuit  ,ai toate conditiile de 4**** si cand te intorci de la plimbare te asteapta bucatari si ospatari cu meniurile calde, cam asta facem noi aici in Delta din martie pana la revelion si ianuarie martie cu pescari de stiuca si vanatori .

Nota: Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit si in functie de conditiile meteo si cotele apelor
Observatii:
Capitanul isi rezerva dreptul de a schimba ruta in caz de conditii meteo nefavorabile;
Turistii vor trebui sa respecte regulile vasului ;
Oferta este valabila pentru grupuri de la 18 pers (pe un hotel plutitor) sau 36 pers (doua hoteluri plutitoare)- Transferuri la cerere
Tarifele nu se vor modifica daca pretul motorinei ramane la 5 lei per litru