Bine ați venit pe Hotelurile Plutitoare ANDA

Hotel plutitor Anda 1 si Anda 2 in Delta Dunarii: Facilitati … Hotel plutitor mai sunt cateva modele mai vechi de pontoane dormitor care navigheaza in prezent pe Dunare dar, ”FLOTEL” are cateva modernizari cum ar fi:
Hotelul plutitor, este construit după standardele şi cerinţele U.E. pe 3 nivele.
– La nivelul 1 hotelul dispune de 9 camere bine izolate fonic şi termic, cu 2 paturi , dotate cu aer conditionat, baie in camera, ( toaleta , dus cu apa calda), televizor in fiecare camera.
– La nivelul 2 se gaseste restaurantul (sală multifuncţională) dotat cu sistem audio, video, antenă satelit, in suprafaţă de 60 mp, cu aer conditionat, terasa cu umbrar (40 mp). Barul aprovizionat atât cu băuturi alcoolice cat şi răcoritoare. Hrana este preparata intr-o bucatarie spatioasa de 20 mp de bucatar calificat si specializat in arta culinara deltaica. Tot la acest nivel se află terasa “sun proof” şi punţile de promenadă. Restaurantul, barul si bucataria au izolatie fonica si termica.
– La nivelul 3 se găseşte terasa pentru plajă, amenajată cu şezlonguri şi masuţe cu dusuri cu apa calda si rece.

Hotelul mai are în dotare:                          
– ustensile şi accesorii pentru pescuit,
– momeli,
– binocluri
De asemenea hotelul beneficiază de: apa rece/calda in permanenta, calorifere pentru anotimpul rece, aer conditionat, generator electric (25KVA).
Hotelul plutitor detine o baza proprie de agrement compusa din urmatoarele:
·         Barci cu visle,
·         Barci pentru pescuit dotate cu motoare de 5,15,40 Cp,
·         Barci rapide cu motoare 150 CP(capacitate 10 persoane),
·         Barci rapide cu motoare    50 CP(capacitate  6 persoane),
·         Lansete – undite – momeli artificiale si naturale pentru pescuitul sportiv.
Toate aceste facilitati permit organizarea si desfasurarea excursiilor in cele mai bune conditii.
Pentru transportul si plimbarile pe canale se pot  folosi in functie de nivelul apelor Deltei Dunarii largimea canalelor  si existenta sanctuarelor de pasari fie barci cu motoare de mica putere  sau barci cu motoare de mare putere. Barcile ultra rapide sunt conduse de personal navigant calificat, iar barcile sunt dotate cu veste de salvare. Daca doriti putina adrenalina atunci folositi banana jetul sau incercati skiul nautic.
Hotelul plutitor este dotat cu echipament profesionist pentru discoteca (efecte de lumini, masina fum, stroboscop, laser) karaoke, video proiector. Deci avem tot confortul pentru organizarea unor seri de dans si antren deosebite.
Pentru a avea o excursie lipsita de probleme va sfatuim sa aveti urmatoarele dotari in timpul excursiilor in Delta Dunarii:
In anotimpul cald
·   jacheta de vint, palarie de soare, bluza cu mineca lunga,
·   pantaloni lungi (in sau bumbac), pelerina de ploaie, palarie cu plasa de protectie, ochelari de soare,
·   crema de soare cu factor de protectie ridicat, crème si solutii impotriva tintarilor,

Nava este compusă din 3 punți: pe prima punte sunt dispuse camerele, a doua punte este restaurant, terasă deschisă cu capacitate de 40 persoane și estrada pentru programe artistice, iar puntea a treia este o terasă deschisă dotată cu șezlonguri, măsuțe, duș pentru peisagistică și plajă.

Hotelul nostru deține 7 camere twin și 2 camere matrimoniale.

Fiecare cameră beneficiază de baie proprie, cu duș, prosoape, papuci de baie.

Camerele sunt dotate cu aparat de aer condiționat, televizor LCD, uscător de păr.

Lenjeria se schimbă odată la 3 zile.

Revelion Delta Dunarii Hotel Plutitor Delta ANDA 1 SI ANDA 2

Hotelul deține un restaurant modern cu o capacitate de 20 de locuri, dotat cu sistem de ventilație climatronic pentru aspirarea fumului și împrospătarea aerului ambiental, precum și instalație de aer condiționat climatronic asistată electronic.

Bucătăria este cu specific tradițional Deltei Dunarii: meniuri preparate din pește (ciorbe, saramură, icre, știucă umplută, crap la proțap, morun etc…).

Barul deține o gamă diversificată de băuturi alcoolice și răcoritoare, mașină de făcut gheața, cu o capacitate de 60 kg în 12 ore, expresor profesional de cafea.

Bucătăria este dotată cu vitrină frigorifică pentru păstrarea la temperaturi optime de servire a băuturilor, bucătărie profesională echipată cu plită din inox, grătar cu rocă vulcanică, grătar cu placă cromată și lăzi frigorifice pentru depozitarea alimentelor.

Hotelulrile oferă pensiune completă și bucătărie tradițională din Delta Dunării, meniuri 70% preparate din pește, combinate cu legume și fructe proaspete, lapte, ouă, carne.

*în meniuri: ciorbă de pește, saramură de crap, somn la grătar, știucă umplută, icre negre, icre de crap, icre de știucă, icre de morun, păstrugă la grătar, pui de baltă, scrumbii la grătar.

Hotelul nostru pe puntea superioară are amenajată o zonă pentru plajă. Doritorii se pot bronza de-a lungul sejurului pe acest hotel.

Mai mult decât atât, cei care doresc pot admira cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare din Delta Dunării.

Vă asigurăm bărci pentru pescuit cu motorizare de 15 CP, șalupe rapide pentru croazieră dotate cu motorizare de 60, 80 și 150 CP, ski nautic, echipament pentru scufundări, vânătoare subacvatică, echipamente de pescuit.

Se organizează programe pentru ornitologi cu consiliere specializată în zonele strict protejate ale Deltei Dunării, focuri de tabără cu barbaeque, picnic-uri, karaoke, discotecă.